180 Graden Design

Woonkamer inspo header(1)1

Curiosa

Welkom bij 180 Graden Design, jouw toegewijde curiosa en brocante winkel van Nijkerk, Gelderland. In onze loods bieden wij een uitgebreide collectie curiosa, vintage meubels en brocante spullen die de geschiedenis omarmen en je leefruimte verrijken.

Tijdloze Elegantie

Curiosa Schatten

Tijdloze elegantie ontmoet industriële schatten in onze samengestelde antieke meubelcollectie. Elk stuk vertelt een uniek verhaal van vakmanschap en design uit vervlogen tijden, en nodigt je uit om je ruimte te transformeren in een oase van nostalgie en stijl. Van vintage tafels tot retro stoelen, ontdek blijvende schoonheid en charme.

Dwaal door de Schatten van het Verleden

Stap binnen in onze curiosa winkel in Nijkerk en laat je betoveren door de verscheidenheid aan bijzondere items die wij aanbieden. Of je nu op zoek bent naar unieke klokken, vintage woonaccessoires of simpelweg wilt snuffelen naar interessante curiosa, bij ons vindt je het allemaal. Johan staat klaar om je te verwelkomen en te assisteren bij het ontdekken van de schatten die het verleden te bieden heeft.

Curiosa Nijkerk - Een Unieke Beleving

Als dé curiosa loods in Nijkerk en Gelderland bieden wij niet alleen een scala aan meubels en spullen, maar creëren wij ook een ervaring waar geschiedenis en stijl samenkomen. Wij selecteren zorgvuldig unieke stukken die een rijke historie weerspiegelen. Onze collectie varieert van prachtige vintage tuinmeubels tot karaktervolle vintage en brocante spullen, alles met oog voor detail en kwaliteit.

Verrassende Vondsten

In onze curiosa en brocante loods vindt je niet alleen meubels, maar ook een assortiment aan curiosa en spullen die nieuwsgierigheid opwekken. Of je nu een fervent verzamelaar bent of gewoon van plan bent om vriendelijk rond te snuffelen, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Onze vintage meubels ademen karakter en onze curiosa vertellen elk hun eigen verhaal.

Onze collectie curiosa

Bij 180 Graden Design gaan we verder dan alleen curiosa en brocante spullen; wij bieden een diverse selectie aan hoogwaardige meubelstukken die uw ruimte verfraaien. Ontdek de unieke sfeer die gecreëerd wordt door onze prachtige vintage lampen, voeg karakter toe met stijlvolle retro banken, creëer een gezellige eethoek met onze elegante vintage stoelen, organiseer met een vleugje charme met een brocante kast en geniet van heerlijke maaltijden aan een tijdloze vintage eettafel.

180 Graden Design Curiosa Loods Nijkerk

Elk stuk is zorgvuldig gekozen om uitzonderlijk te zijn en een blijvende indruk achter te laten in je huis of kantoor. Bezoek onze loods in Nijkerk, Gelderland, en ontdek hoe deze meubelstukken de perfecte aanvulling kunnen zijn op uw unieke stijl.

Bezoek Ons in Nijkerk, Gelderland

180 Graden Design nodigt je uit om de unieke wereld van curiosa en brocante te ontdekken. Onze winkel in Nijkerk, Gelderland, is niet alleen een plek om accessoires en spullen te kopen, maar ook een bestemming waar je de tijd kunt nemen om vriendelijk rond te kijken en de schoonheid van vervlogen tijden te waarderen.

Mix van stijlen - Eclectisch geheel

Wij geloven dat de mix van curiosa, vintage en brocante spullen een speciale sfeer creëert die je huis of bedrijf verfraait. Dus kom langs, dompel jezelf onder in de wereld van 180 graden design, en ontdek hoe oude spullen een nieuw leven kunnen krijgen als curiosa.

Maak graag wel even een afspraak om bij ons in de loods langs te komen.

Je Curiosa Aanwinst Thuis Bezorgd

Heb je geen grote auto maar wel grote curiosa aankopen gedaan? Geen enkel probleem! Wij brengen de nieuwe items graag even bij de klanten thuis. Maar ophalen mag natuurlijk ook!
Dus maak snel een afspraak en kom kijken bij ons in de loods en vind de leukste curiosa schatten!