180 Graden Design

Woonkamer inspo header(1)1

ons verhaal

180 Graden Design creëert graag een woonbeeld met items uit verschillende stijlen. De mogelijkheid om vintage, brocante en industriële herbruikbare producten te laten samenkomen als een eclectisch geheel. 

Mijn naam is Johan en in het verleden werkte ik voor verschillende interieurbedrijven en kwam uiteindelijk op een afdeling innovatie terecht waar ik mijn creativiteit los mocht laten op de projecten die uitgevoerd moesten worden. Ik vond het heerlijk om oplossingen te zoeken voor winkelpresentaties. Helaas ben ik op een gegeven moment in een burn out geraakt en na 1,5 jaar thuis te zijn geweest een andere passie van mij, het BBQ-en, gaan omzetten in een baan en ben als zelfstandige op 56 jarige leeftijd een BBQ cateringbedrijf begonnen in september 2019 (180 Graden BBQ). 

Op een gegeven moment kwam Corona om de hoek kijken waardoor het BBQ gedeelte grotendeels stil kwam te liggen. Aangezien ik er niet van houd om stil te zitten en ik toch altijd met mijn gedachten creatief bezig was, ben ik 180 Graden Design gestart. Ik ben gek op leuke markten, aparte spullen en om producten een nieuwe toekomst te geven. Ik heb geen vaste productgroep maar zoek het in items die mij inspireren en prikkelen. Soms gewoon omdat ik ze leuk vind en soms om ze een ander doel en een andere functie te geven

Hoe gaaf is het als je mensen blij kan maken met jouw ideeën!

Mijn doel is dan ook om gelukkig te worden van beide bedrijven door andere daar ook gelukkiger door te maken.

Super bedrijf. Werkt echt met passie. Reageert snel en vriendelijk. Eerlijke en nette prijs en ook voor transport hoef je, je geen zorgen te maken. Ik woonde zelf verder dan de gratis bezorgkosten maar, ook dat regelde hij ook met een schappelijke prijs en kwam ook op de afgesproken tijd. Wat tegenwoordig ook zeldzaam wordt. Gewoon top!

Mark Ruiter

Johan heeft altijd super leuke, aparte items in zijn loods. En elke maand scoort hij weer nieuwe unieke vintage meubeltjes en accesoires waar je je huis/winkel/bedrijf een super leuke unieke vibe kan geven! En Johan is een mega vriendelijke man die je graag helpt.

Jade Agenant

Als je van vintage houdt, van leuke accessoires en/of van lekker eten, moet je zeker eens gaan kijken of de Green Egg naar jou toe laten komen! Echt een aanrader! Ik ben fan!

Nandi Steegman

De zwarte kistjes zijn zo handig om kralen in te bewaren. Ik ben er erg blij mee. Levering was snel. Ik ben erg tevreden. Leuke spullen. Ik zal zeker vaker gaan snuffelen 😄

Coby van Strien

Prachtige gebruikte kabelhaspel met roestrand gekocht als verrassing voor mijn vrouw.Johan kwam hem zelfs thuis brengen én de tuin in rollen, wát een service van deze man, echt top!

Werner Smit

Superduper leuke vintage meubels gekocht voor de winkel, mooie glas in loodramen, grote bagagewagen was maar net groot genoeg. Zou elke dag wel even willen snuffelen!

Charlotte Witmer